Ingrediente: 250 g paste, 2 cutii conserve ton maruntit in ulei, 1 cutie conserva de porumb, 2 cepe medii, 3 oua fierte , sare, piper, 3 linguri de smantana, masline, rosii, salata verde - pentru ornat
Mod de preparare:
Intr-o oala, in care am adaugat apa cu sare, punem pastele la fiert conform timpului de fierbere de pe ambalaj. Fierbem si 3 oua si le lasam pana devin tari, dupa care le decojim si le lasam la racit.
Dupa ce pastele s-au fiert, le punem intr-o strecuratoare sub jet de apa rece, dupa care le lasam la scurs.
Pana la scurgerea complete a pastelor, preparam maioneza pe care o amestecam cu smantana si cu putina sare. Scurgem porumbul din conserva si tonul maruntit si le punem intr-un castron peste care adaugam pastele, ceapa taita marunt, maioneaza si amestecam totul pana se incorporeaza.
Taiem rondele 2 oua si le aadugam in compozitia de mai sus, iar oul ramas il folosim pentru decorat salata.
Amestecam totul si condimentam dupa gust, cu sare si piper.
Dupa ce salata este gata o asezam pe o farfurie intinsa pe care putem pune si frunze de salata verde, oul ramas, rosiile si maslinele negre si ornam dupa preferinta.
Timp de preparare: 50 de minute
Pofta buna!
12:56
ralucalucia
Posted in:
1 comentarii:
Arata foarte bine, trebuie sa o incerc.
Trimiteți un comentariu