Gateste cu mine, retetele mele online...

joi, 12 mai 2011

Ciorba de gulii

Ingrediente: 4 gulii, 3 morcovi, 2 cepe, 100 g telina, 2 linguri orez, smantana, ulei, patrunjel verde, sare, piper

Mod de preparare:

Spalam guliile, ceapa si morcovul,  le curatam si le dam pe razatoarea mare.
Intr-o tigaie in care am pus  ulei la incins, adaugam ceapa taiata marunt la calit.
Dupa ce a capatat o culoare aurie, adaugam o lingurita de boia dulce de ardei si o mai lasam putin pe foc.

Punem pe foc la fiert o oala umpluta cu apa in care am adaugat si putina sare. Dupa ce da in clocot, adaugam  ceapa calita, guliile si celelalte zarzavaturi date pe razatoare. Dupa 15 minute adaugam orezul spalat si ales si mai lasam la fiert totul inca 20-25 minute.

Aceasta ciorba se poate servi foarte bine cu smantana si patrunjel verde deasupra.

Timp de preparare: 40 de minute










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons