Ingrediente: 4 gulii, 3 morcovi, 2 cepe, 100 g telina, 2 linguri orez, smantana, ulei, patrunjel verde, sare, piper
Mod de preparare:
Spalam guliile, ceapa si morcovul, le curatam si le dam pe razatoarea mare.
Intr-o tigaie in care am pus ulei la incins, adaugam ceapa taiata marunt la calit.
Dupa ce a capatat o culoare aurie, adaugam o lingurita de boia dulce de ardei si o mai lasam putin pe foc.
Punem pe foc la fiert o oala umpluta cu apa in care am adaugat si putina sare. Dupa ce da in clocot, adaugam ceapa calita, guliile si celelalte zarzavaturi date pe razatoare. Dupa 15 minute adaugam orezul spalat si ales si mai lasam la fiert totul inca 20-25 minute.
Aceasta ciorba se poate servi foarte bine cu smantana si patrunjel verde deasupra.
Timp de preparare: 40 de minute
13:45
ralucalucia
Posted in:
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu